Throwback

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
Fyra bilder från min sommar 2013. 
Åh, saknar ♥
 
 
 

Planner buddy package - march

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
Jag hade tänkt att jag skulle börja visa upp mina planner buddy packages varje månad. Vi skickar ett paket i månaden, så det blir ju inga ofta förekommande inlägg, men jag vill ändå ta och slänga in det också! 
 
Här är mitt mars-paket från min planner buddy! Såå fina saker, åh, jag är så glad i allt!!
 
 

Ännu en cozy day

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Hej finisar, 
Idag ska jag bara storsa runt hemma, städa och fixa i ordning i mitt pysselrum. Har en hel del saker som jag måste försöka fixa tills jag ska börja sälja fysiska stickers i min shop, så det är nog dags att jag sätter igång, haha. 
 
Tänkte förresten passa påoch berätta att jag mår bättre nu, efter att J gjorde slut med mig. Jag har börjat läka och det känns så skönt. Jag är starkt troende av att allt händer av en anledning, så jag bara håller tummarna för att det finns en anledning bakom att han lämnade mig, och att detta kommer bringa mig något annat än sorg. 
 
Vill också säga som en liten varning att det kommer komma en hel del planner relaterade blogginlägg denna vecka - vilket jag hoppas är okej! Jag är bara så fast inne i det nu när jag fixar med min shop, så det är typ allt jag har i tankarna haha. 
 
 
 

Follow